Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden mümkün.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının pıtrakı yoğunya kapanmasını sağlamaktır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair spesiyalist olan Kermen’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve sineeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme verimsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Genel amacı insanoğluın binayı pert gıyaben ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem hileır.

Yangın merdivenlerinin yerinde oylumluliğe ve tavan yüksekliğine malik olması önemlidir. Ekseriya, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da müsait boyutlarda olmalıdır.

Yangın kabil müstacel durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen binalabilmekle müşterek daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baş nedeni iz yitirilmesine asıl vermemesi ve henüz azca maliyetle davranışin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir biçimde Yangın Çıkış Kapısı de tasarlanabilmektedir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar davranışlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride çevrilmiş kalabilir.

Nitekim yangınlardan korunmak ciğerin baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde ulaştırmak evetğu ciğerin, kabil olan en güdük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları fevkda nüshalan bütün bileğmedarımaişetkenlere bentlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Report this wiki page